Kész honlap átadása - Lazart Design

Webdesign és weboldal készítés

A mai világban kiemelten fontos, hogy jelen legyen vállalkozásunk az online térben is. Ez nem csupán azt jelenti, hogy legyen profilunk a közösségi média felületein, hanem bizony egy modern, trendekhez igazodó, minden igényt kielégítő honlapra is óriási szükség van. Egy jól megtervezett és felépített honlap nagy számú látogatót vonz, akikből aztán könnyen ügyfeleket lehet varázsolni.

Aranybárány weboldal


Duox coffe weboldal

Az általam készített honlapok, egyediek, WordPress alapra épülnek, így átadást követően Te is könnyedén tudod majd kezelni és a tartalmát módosítani. Természetesen az ehhez szükséges tudnivalókat is átadom, ám, ha mégis segítségre lenne szükséged, ebben az esetben is számíthatsz rám.
Amennyiben csak weboldal designt szeretnél, annak elkészítését is örömmel vállalom!Mivel egy weboldal megtervezése és kivitelezése meglehetősen összetett feladat, és az igények is minden ügyfél esetében eltérőek, így pontos árat csak akkor tudok közölni, ha megismerem az elképzeléseidet, igényeidet.
Amennyiben tehát felkeltettem érdeklődésed, kérj tőlem egyedi, személyre szabott ajánlatot, melyben a legapróbb részletről is tájékoztatlak.

Harcsa bisztró weboldal

Weboldal készítésének lépései

Kapcsolatfelvétel

Első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot, és fogalmazd meg elképzeléseidet leendő honlapoddal kapcsolatosan. Együtt átbeszéljük a részleteket, pontosítjuk elképzeléseid, és ezt követően elkészítem az árajánlatot.

Ajánlattétel->szerződés

Az ajánlat elfogadását követően, szerződést kötünk, és a 40%-os előleg átutalását követően hozzálátok a munkához.

Arculattervezés

Amennyiben már van vállalkozásodnak arculata, az alapján kezdek neki a design terv elkészítésének. Ha még nincs, akkor ezzel kezdünk.

Drótváz készítése

A design tervezés első lépéseként elkészítem honlapod drótvázát, hogy lásd mi hol jelenik majd meg a weboldalon.

Látványterv bemutatása

Ezt követően elkészítem a látványtervet. Ennek elkezdésekor azonban már rendelkeznem kell a teljes tartalommal is, azaz a honlapon megjelenítendő képekkel és a szöveges tartalommal. Ez utóbbi biztosítása minden esetben a Megrendelő feladata. A képi anyagokhoz lehetőség van ingyenes és fizetős fotókat is beszerezni, de ha Te szeretnéd hozni, azoknak mindenképpen kiváló minőségűeknek és megfelelő felbontásúaknak kell lenniük. Tehát ehhez jobb egy profi fotós segítségét kérned.

Kódolás

Ha a látványterv elnyeri a tetszésed, akkor jöhet a kódolás! Honlapodat úgy készítem, hogy telefonon és tableten is tökéletesen jelenjen meg. A honlapot Wordpress alapra helyezem, így amellett, hogy egyedi, modern, dinamikus oldalad lesz, még Te is könnyedén fogod tudni a tartalmát szerkeszteni, hiszen a Wordpress egy olyan tartalomkezelő rendszer, mely felhasználóbarát.

Meta elemek, GDPR megfelelőség

Már majdnem kész, azonban még hátra van a keresőbarát felépítéshez szükséges meta elemek beállítása, és igény szerint természetesen közösségi média felületeiddel is összekötöm honlapod. A GDPR követelmények technikai részéről gondoskodom, azonban az ehhez szükséges tartalmi részt, mint az Adatvédelmi tájékoztató, Jogi nyilatkozat, szintén a Megrendelő feladata biztosítani, továbbá, amennyiben szükséges, az ÁSZF-et is.

Kész honlap átadása

A kész honlapot tesztelés után üzembe helyezem a tárhelyeden, az adminisztrációs felület kezeléséhez szükséges belépőkódot és jelszót pedig biztosítom számodra. A domain név és tárhely vásárlásában is tudok segítséget nyújtani, ha esetleg még nem rendelkezel vele.

Webdesign