Jogi Nyilatkozat - Lazart Design

Jogi Nyilatkozat

A weboldal és annak minden tartalmának szerzői jogai Lázár Gabriellát illetik, amelyeket tanulóként, szabadúszóként, valamint megbízások által készített.

A fent jelölt tartalom bármely részének terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag a szerzői jog tulajdonosának előzetes hozzájárulásával lehetséges. A szerzői jog tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy az előzetes hozzájárulást csak abban az esetben adja meg, amennyiben az eredeti forrás feltüntetésre kerül.

A weboldal designja, az oldalak grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, forráskódja, valamint maga a teljes weboldal külön-külön is egyéni műnek minősülnek, így külön-külön is szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezek mindegyikének tulajdonosa Lázár Gabriella.

A Facebook és Instagram oldalakon található bejegyzések terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével lehetséges.

Fenti tartalmak üzleti célú felhasználása semmilyen módon nem lehetséges, ahhoz a tulajdonos a hozzájárulását nem adja.

lazartdesign.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó /releváns/ weboldalon.

Az oldalon közzétett ismertetők, adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, azokért a szerzői jog tulajdonosa nem vállal felelősséget.